vrijdag 4 september 2009

Openbare seks in Barcelona

De Spaanse krant El Pais brengt een opmerkelijk verhaal over een seksschandaal in Barcelona. In volle stadscentrum -aan de wereldberoemde markt La Boqueria- gaan de sekstoeristen wel heel ver. Ze hebben er ongegeneerd seks met prostituees, gewoon op straat alsof het niets is. De Spaanse krant illustreert het seksschandaal met foto's die weinig aan de verbeelding overlaten.

Die foto's werden gemaakt door buurtbewoners die de nachtelijke overlast kotsbeu zijn. De sekstoeristen profiteren van de erg goedkope en vaak drugsverslaafde Afrikaanse hoertjes voor een snelle wip in het openbaar. Het stadsbestuur heeft nu een speciaal plan tegen die openbare seks uitgevaardigd. De politie stelt vast dat zelfs na zware straffen de prostituees én de sekstoeristen doorgaan met hun schaamteloze praktijken.


Een kaasverkoopster beklaagt zich er in El Pais over dat ze elke morgen gebruikte condooms voor haar winkel moet opruimen. "Het is ronduit beschamend. Die meisjes doen zowat alles voor hun klanten, ze doen het zelfs nauwelijks verscholen achter een geparkeerde auto."

bron El Pais en HLN

Geen opmerkingen: